Hlásenie zo dňa 22. 3. 2017 o 14:18

  • Dátum hlásenia: 22. 3. 2017
  • Čas hlásenia: 14:18
  • Komerčné hlásenie: Nie
  • Určené len pre obyvateľov ulíc: všetky ulice

Vážení spoluobčania a daňoví poplatníci obce, na základe zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov, zákona č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení neskorších predpisov v nadväznosti zákona č. 563/2009 Z.z. o správe daní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov Vám obec Letanovce oznamuje a upozorňuje všetkých daňových poplatníkov obce Letanovce, že v blízkom čase odstúpi neuhradené daňové a zákonné poplatky ako aj poplatky za vodné a stočné súdnemu exekútorovi k vymáhaniu cestou exekúcie.

V súvislosti s týmto opatrením obec upozorňuje dlžníkov, že aj nízke dĺžne poplatky (napr. 10€) sa môžu pri vymáhaní cestou súdnej exekúcie vyšplhať do niekoľkonásobných nákladov pri vysporiadaní dlžnej sumy (aj 50 €).

Upozorňujeme daňových poplatníkov, že obec už viackrát písomne vyzývala dlžníkov k úhrade podlžností. V ďalšom období pred súčinnosťou s exekútorským úradom už ďalšiu výzvu obec nevykoná.